Bylinkové čaje, sušené byliny


ZÁNĚTY PRŮDUŠEK

29.11.2011 15:18
Dobrý den, mám 5-ti letou dcerku, od 4 měsíců věku trpí na záněty průdušek, už měla nespočet ATB. Ve svých 5-ti letech váží 14 kg, měří 105cm. Můžete mi prosím pomoci s výběrem čajové směsi, kterou bych jí mohla připravovat i dlouhodobě, popř. nějaký sirup nebo tinkturu? Momentálně je už druhý týden nachlazená, trochu rýma a kašel - už hezky vykašlává, dávám jitrocelový sirup od Klášterní officiny - docela se mi za poslední měsíce osvědčil. Děkuju Vám a srdečně zdravím z Břeclavi. Sylvie V.
 

Dobrý den, Sylvie,
dcerce bych doporučila alespoň 5-9 měsíců užívat pravidelně bylinkový čaj ČISTÍCÍ ČAJ PRO MALÉ DĚTI  v kombinaci s bylinkovým čajem DĚTSKÝ ČAJ PRŮDUŠKY, kombinovat případně můžete ještě s bylinkovou směsí DĚTSKÝ ČAJ IMUNITA  , který posílí obranyschopnost dítěte.
Vhodné by také byly DĚTSKÉ BYLINKOVÉ KOUPELE IMUNITA, které posilují obranyschopnost dítěte a zároveň dochází k odplavování škodlivin z těla i ke správnému fungování orgánů. Užívají se 10 dní po sobě, nejlépe jednou měsíčně.
Čaj můžete navařit do termosky, aby ho dcerka mohla pít kdykoli, tedy například i ve školce. Dobré by bylo pokrýt bylinkami skoro celý pitný režim, tedy dávkovat ráno a před obědem bylinkový ČISTÍCÍ ČAJ, po obědě a odpoledne čaj PRŮDUŠKY a případně navečer ještě bylinkovou směs IMUNITA, tak aby dcerka vypila 4-6 čajů denně.
Pokud dcera bude opět mít problémy s průduškami, dělejte jí zábaly na průdušky viz: https://www.bylinky-maya.cz/babicciny-rady/
Doporučuji prostudovat i možné duševní příčiny nemoci dcerky, viz https://www.bylinky-maya.cz/dusevni-priciny-nemoci/ pod heslem oslabená imunita nebo průdušky.
Co se týká sirupu, tak je opravdu vhodný jitrocelový sirup, případně mateřídouškový sirup. Kdybyste měla zájem, lze objednat i u nás. Vše můžete objednat přímo v e-shopu, mailem nebo telefonicky na čísle: 722 185 795. Doporučuji objednat dávku alespoň na 3 měsíce, zhruba platí, kolik roků nemoc trvá, tolik měsíců může být nutné bylinky pít, nejméně však 3 měsíce.


Přeji hodně úspěchů v léčbě!
ANDREA MAYA

bylinky na zánět průdušek

—————

Zpět



www.bylinarstvi-maya.cz www.bylinky-maya.cz www.poradna-zdravi-zdarma.cz BYLINKY MAYA