Bylinkové čaje, sušené byliny


ZÁCPA U DÍTĚTE, ČAJ MYOCYSTAVÝT NA CYSTU NA VAJEČNÍKU

11.01.2016 14:08

Dobrý den,

prosím Vás, moc bych Vás chtěla poprosit o radu. Je nějaký bylinkový čaj vhodný pro dítě (nar. 2010) na zácpu. Již cca 3 měsíce malej trpí zácpou a někdy až tak že se mu potrhá konečník a teče mu krev. Již nějakou dobu běháme po doktorech a zatím se stav nezlepšil (již jsme byli na řadě vyšetření a doktoři bohužel na nic nepřišli. Spíš už si připadáme jako pokusní králíci). Nechce se mi již dále do něj cpát projímadla a podobné věci.

Neváno mi od Vás pomohl čaj Myocystavýt – měla jsem cystu na vaječníku a po třech měsících užívání se mi cysta úplně ztratila. Moc Vám za to děkuji. Tak jsem si na Vás vzpomněla, že by jste mi mohli poradit i s tímto problémem. Na Vašich stránkách jsem čaje pro děti pročítala, ale nejsem si jistá, co by bylo úplně vhodné.

Jinak moc děkuji i za ostatní čaje, které jsme si u Vás s kolegyněmi před vánocemi nakoupili. Jsou moc dobré a bylinky opravdu milujeme.  

Moc děkuji, pokud mi odepíšete.

Hezký den přeji a zdravím Vás

Lenka T., Sokolov

 
Dobrý den, děkujeme za milý ohlas a gratulujeme ke zlepšení zdravotních potíží. Zkuste zařadit do jídelníčku syna hodně vlákniny, ovesné vločky a každý den mu dávat lněné semínko (lze i pomlít) + např. panenský kokosový olej. Přírodní za studena lisované oleje jsou nejlepší a nejvhodnější. Nezalepí sliznici, ale naopak ji zvlhčí, a ta může vstřebávat živiny. Nejvhodnější je užívat oleje ráno na lačný žaludek. 1-3 lžičky, možno smíchat ve stejném poměru s citrónovou šťávou. Olej lze samotný nebo zředěný vodou použít také jako klystýr pro děti. Mohou se jíst samostatně, ale je potřeba je požvýkat nebo nechat odmočit, nebo se nechávají změknout přes noc (3 plné polévkové lžíce na 1l vroucí vody - vše se nechá do rána stát). Pijí se poté během dne 2-3 šálky odvaru. Odvar ze lněného semínka se dá použít také jako jemný klystýr. 57g lněných semínek se vaří v 1litru vody asi 2 minuty. Z přírodních projímadel pak pro dítě by mělo být vhodné PSYLLIUM (JITROCEL INDICKÝ) a v případě urputných obtíží pomůže PANENSKÝ RICÍNOVÝ OLEJ. Vše najdete v nabídce e-shopu BYLINKY MAYA 
Jinak pro dospělé se užívá senna a dříve se užívala také krušina kůra, ale pro dítě to není vhodné.
 
 

 

—————

Zpět



www.bylinarstvi-maya.cz www.bylinky-maya.cz www.poradna-zdravi-zdarma.cz BYLINKY MAYA