Bylinkové čaje, sušené byliny


Seboroická dermatitida, bylinky na seboroickou dermatitidu, mast na seboroickou dermatitidu

26.07.2012 09:27
Dobrý den, trpím seboroickou dermatitidou. Netuším jak dlouho ji mám, protože jsem to zjistila před pár měsíci, když se mi začala rozlézat po čele. Dočetla jsem se, že by na to mohlo pomoci více bylin. Zajímalo by mě, jestli mi bylinky od dermatitidy opravdu pomohou. U vás na e-shopu jsem našla mýdlo na umývání vlasů, měsíčkovou mast a nějakou směs bylin. Můžete mi prozradit jaké ohlasy u těchto přípravků máte? Ozval se vám někdo komu to opravdu pomohlo. Ráda bych sáhla po něčem přírodním, protože se nechci mazat kortikoidy apod. Stejně mi to nepomáhá a vyrážka se velice rychle vrací zpátky. Mockrát díky za info P.

 

Dobrý den, na vaše potíže bych vám doporučila bylinkovou čajovou směs na PROČIŠTĚNÍ/DETOXIKACE, případně přímo bylinkový čaj JÁTRA/SLINIVKA/SLEZINA, dále je vhodná domácí MĚSÍČKOVÁ MAST a na umývání pokožky a vlasů jádrové mýdlo z vavřínových listů. Vhodné mohou být i sedací bylinkové koupele ATOP/EKZÉM/VYRÁŽKA. Tyto potíže mohou souviset s dlouhodobějším stresem a sníženou funkcí jater, proto je vhodné dodržovat během bylinkové léčby i DIETU NA PROČIŠTĚNÍ JATER. Návrat vyrážky může právě souviset s nevhodnými potravinami, které vás "dráždí". Dále je na tyto potíže možné užívat čerstvé pampeliškové stvoly, žvýkat semínka ostropestřece mariánského a čerstvé kvítky sedmikrásek. Někteří lidé s tímto mají dobré zkušenosti, je třeba vzít ale v potaz, že na každého může zabrat něco jiného, stejně jako v případě farmac. léčby stanovené lékařem. Pokud si budete přát uvedené bylinné směsi objednat, ozvěte se prosím na tel. číslo: 722 185 795, mailem na: bylinky.maya@seznam.cz nebo si vše kupte přímo v e-shopu. Počítejte, že kolik roků nemoc trvá, tolik měsíců může být nutné bylinky pít.

Přeji krásný den! ANDREA MAYA - BYLINKY MAYA, BYLINÁŘSTVÍ MAYA

 

Seboroická dermatitida, bylinky na seboroickou dermatitidu, mast na seboroickou dermatitidu, bylinkový čaj na seboroickou dermatitidu


 

 

—————

Zpět



www.bylinarstvi-maya.cz www.bylinky-maya.cz www.poradna-zdravi-zdarma.cz BYLINKY MAYA