Bylinkové čaje, sušené byliny


Odstranění bradavic, jak odstranit bradavice

31.01.2013 15:05

ODSTRANĚNÍ BRADAVIC, JAK ODSTRANIT BRADAVICE
 

Jedna z možností, jak se zbavit bradavic na chodidlech, je odstranit bolestivé bradavice stroužkem česneku. Vystřihněte do náplasti otvor stejně velký, jako je vaše bradavice a nalepte ji tak, aby vykukovala. Rozpůlte čerstvý stroužek česneku a na noc ho připevněte další náplastí na bradavici. Ráno, pokud možno, až po osprchování vše odstraňte. Opakujte 15 nocí po sobě či déle. Bradavice začne černat a pak ji jednoduše vyjmete. Stejně lze postupovat s kuřím okem. Je možno použít i cibuli namočenou v octě.

Další možnosti léčení s česnekem:

Stroužek česneku nakrájíme na plátky, zalijeme octem a ponecháme v přikryté nádobce asi 7 dní. Naložený česnek pak přikládáme každý večer na bradavici. Je vhodné postižené místo převázat, aby to drželo. Velice účinný, ale pozor, přikládejte pouze na bradavici, může rozleptat ostatní zdravá místa!!!

 

Někteří lidé udávají dobré výsledky při odstraňování bradavic také používání čerstvé šťávy z vlaštovičníku, kdy se bradavice potírá až do vymizení, slyšela jsem dokonce o použití odlakovače (naprosto bez záruky :) ), čerstvé šťávy ze svízele nebo měsíčku.

 

Dle ohlasů některých našich zákazníků má na některé druhy bradavic, zejména virového původu, mezi které se řadí například molusky, velice dobré účinky - bradavice zmizely - naše bylinková levandulová mast.


 

 

—————

Zpět



www.bylinarstvi-maya.cz www.bylinky-maya.cz www.poradna-zdravi-zdarma.cz BYLINKY MAYA