Bylinkové čaje, sušené byliny


Neustálá teplota, zvýšená teplota, stále zvýšená teplota

29.02.2012 13:46
Dobrý den, chtěla bych Vás požádat, zda byste mi nedoporučila nějaké bylinky na neustálé teploty, které se u mne z ničeho nic vyskytují již několik let cca 2-3x do měsíce, jiné potíže je nedoprovázejí.
Již léta chodím na imunologii, vše v pořádku, i testy na borelii. Už jsem snad vyzkoušela vše, i homeopatika, bez úspěchu.
Ty teploty trvají vždy 2 - 3 dny a jsou cca 37,3 - 37,7 St.
Vzhledem k tomu, že opravdu nejde vypozorovat, z čeho je mohu mít, ale myslím si, že chyba bude někde v mém těle (nějaká bakterie, která je vyvolává), i přesto, že jsem z lékařského hledisky ok....
Předem Vám děkuji za jakoukoli radu a pomoc.
S přáním pěkného dne. Ivana

 

Dobrý den, Ivano, děkuji za Váš dotaz. Doporučila bych vám bylinkovou směs BORELIÓZA/ZVÝŠENÁ HOREČKA, může jít i o zánět kloubů či zánět v těle. Vhodné by bylo kombinovat tuto směs s bylinkovou směsí PROČIŠTĚNÍ/DETOXIKACE. Dále by byly velice vhodné bylinkové sedací koupele KLOUBY/REVMA/SKLERÓZA . Pokud si budete přát uvedené bylinkové čaje objednat, ozvěte se prosím na tel. číslo: 722 185 795, mailem na: bylinky.maya@seznam.cz nebo si vše kupte přímo v e-shopu BYLINÁŘSTVÍ MAYA. Počítejte, že kolik roků nemoc trvá, tolik měsíců může být nutné bylinky pít, minimálně však 3 měsíce. Přeji krásný den!

BYLINÁŘSTVÍ MAYA, ANDREA MAYA

 

Bylinky na, neustálá teplota, zvýšená teplota, stále zvýšená teplota, borelióza, časté horečky, teplota

—————

Zpět



www.bylinarstvi-maya.cz www.bylinky-maya.cz www.poradna-zdravi-zdarma.cz BYLINKY MAYA