Bylinkové čaje, sušené byliny


Prosba o radu - nadýmání, špatná soustředěnost, deprese, lupání v kloubech, pnutí šlach, zvýšený cholesterol, bolest v zápěstí

04.01.2012 23:03
Problémy s komunikací - nemohu si vzpomenout na běžná slova, nebo zapomenu ve vteřině, co jsem chtěl říct. Nadýmání, špatná soustředěnost, občasné deprese (používám kozlíkové kapky), lupání v kloubech, bolestivé pnutí šlach při protahování. Během týdnů mě 2krát začlo na pár sekund bodat blízko srdce, nemohl jsem se pohnout, ani nadechnout, pak to odešlo. Mám zvýšený cholesterol. Nekouřím. Alkohol mi i v miniaturním množství mi nedělá dobře. Hlavní problém je s mými rucemi (jsem dirigent). Mám bolesti v zápěstí pravé ruky, uprostřed předloktí ze spodní strany, jako by mě bolela nějaká céva, nebo tepna. Děkuji za odpověď. Se srdečným pozdravem Jiří.

 

Dobrý den, Jiří, děkuji za Váš dotaz. Doporučila bych Vám bylinkovou čajovou směs KLIDNÉ NERVY/NESPAVOST v kombinaci s bylinkovým čajem CHOLESTEROL a nejlépe ještě v trojkombinaci s čajem KLOUBY/REVMA. Dále bych Vám doporučila bylinkovou sedací koupel KLIDNÉ NERVY/NESPAVOST, která bude vhodná a blahodárná také na vaše potíže s klouby. Na bolavá zápěstí by byla nejlepší ROZMARÝNOVÁ MAST, která se užívá také při potížích, jako jsou  karpální tunely , což by mohl nejspíše být i váš případ, to však nejlépe zjistí lékař. Myslím, že by stálo i za to nechat se vyšetřit, zda netrpíte anémií z nedostatku železa (při anémii-chudokrevnosti se mohou objevit i právě například tyto potíže: únava, migréna, bolest hlavy, problémy s dýcháním, problém s pamětí, bledost, točení hlavy, závratě,  úbytek na váze, časté nachlazení a viróza, oslabená imunita, bolest hrudi při námaze, tmavé kruhy pod očima, malátnost a zmatenost, slabost, pískání v uších, hučení v uších, poruchy soustředěnosti, poruchy chutě k jídlu, plynatost, a dále to mohou být problémy s nehty, pálení jazyka, afty, koutky, brnění nohou, zácpa, průjem aj. vice proklik zde. Po duševní stránce je zřejmé, že je třeba se zklidnit a přijmout věci, tak jak jsou. S něčím nejspíše dlouhodobě bojujete, nejraději byste to změnil a vzal do svých rukou, ale okolnosti tomu nenapomáhají. Myšlenkami jste pravděpodobně stále někde jinde, zaměřte se tedy na to, kam se upíná vaše pozornost, a tuto událost vědomě vypusťte, nechte ji plynout nebo něco změňte, ale nenechte, aby vás zcela pohlcovala. Uvolněte se, odpusťte a nechte jednou provždy minulost minulostí. Pokud si budete přát uvedené bylinkové čaje objednat, ozvěte se prosím na tel. číslo: 722 185 795, mailem na: bylinky.maya@seznam.cz nebo si vše kupte přímo v e-shopu. Počítejte, že kolik roků nemoc trvá, tolik měsíců může být nutné bylinky pít, minimálně však 3 měsíce. Přeji krásný den a mnoho úspěchů ve vaší krásné práci!

ANDREA MAYA, BYLINKÁŘSTVÍ MAYA

nadýmání, špatná soustředěnost, deprese, lupání v kloubech, pnutí šlach, zvýšený cholesterol, bolest v zápěstí

—————

Zpět



www.bylinarstvi-maya.cz www.bylinky-maya.cz www.poradna-zdravi-zdarma.cz BYLINKY MAYA