Bylinkové čaje, sušené byliny


Nadměrné pocení

16.02.2012 09:04
Dobrý den, trápí mě nadměrné pocení po celém těle, hlavně v podpaží, na zádech a dekoltu. Potím se i bez fyzické námahy a velice za teplého počasí. Podle čínské medicíny je toto způsobeno oslabením některých orgánů. Jsou bylinky, které by mi s tímto problémem mohly pomoci? Co je podle Vás příčinou mého problému. Děkuji a zdraví EVA
 

Dobrý den, Evo, děkuji za váš dotaz týkající se nadměrného pocení. Důvodů nadměrného pocení může být několik: cukrovka, následky po borelióze, menopoauza, narušená psychika, stres apodobně. Více info najdete pod tímto proklikem: NADMĚRNÉ POCENÍ. Po bylinné stránce bych Vám doporučila užívat bylinkový čaj PROTI POCENÍ v kombinaci s bylinkovým čajem PROČIŠTĚNÍ/DETOXIKACE a dále bylinkové sedací koupele KLIDNÉ NERVY/NESPAVOST. Vhodná může být i kombinace s bylinkovým čajem BORELIÓZA/HOREČKA. Po duševní stránce se zkuste zamyslet, zda nemáte z něčeho opravdu strach, který může být i potlačený. Dále se zkuste podívat na potraviny, které zvyšují horkost v těle, a naopak, které organismus ochlazují, a podle této skladby zkuste dodržovat svůj jídelníček.

Mezi zahřívací potraviny (kyselinotvorné) patří například: feferonky, zázvor, rýže, jáhly, pohanka, kuřecí a skopové maso, vnitřnosti, vejce, ořechy, slunečnicové semínka, mák, máslo a další tuky, alkohol, horká polévka, koření, ovesná kaše, vařená zelenina. Mezi zeleninu, která má výrazný zahřívací efekt patří pórek, cibule, pažitka, česnek nebo křen. Povzbuzuje chuť k jídlu, pomáhá udržovat v organismu teplo, odstraňuje zácpu a podporuje trávení. Zrychluje metabolismus. Při konzumaci těchto potravin by měli být ale opatrní lidé s vysokým krevním tlakem, migrénou, lidé trpící nervozitou, hyperaktivitou a ženy v menopauze.

Chladící potraviny (zásadotvorné potraviny): mléčné potraviny, citrusové plody, syrová zeleniny, tropické plody, zeleninové šťávy, klíčky, zelené a bylinkové čaje, brambory, celer, špenát, lilek, ředkvičky... Jsou velice vhodné při překyselení organismu.

Pokud si budete přát uvedené bylinkové čaje objednat, ozvěte se prosím na tel. číslo: 722 185 795, mailem na: bylinky.maya@seznam.cz nebo si vše kupte přímo v e-shopu BYLINÁŘSTVÍ MAYA. Počítejte, že kolik roků nemoc trvá, tolik měsíců může být nutné bylinky pít, minimálně však 3 měsíce. Přeji krásný den!

BYLINÁŘSTVÍ MAYA, ANDREA MAYA


 


 

 

—————

Zpět



www.bylinarstvi-maya.cz www.bylinky-maya.cz www.poradna-zdravi-zdarma.cz BYLINKY MAYA