Bylinkové čaje, sušené byliny


Nadměrné ochlupení, PMS syndrom, polycystické vaječníky, hormonální nerovnováha

22.11.2012 17:25

Pekny den, všimla jsem si vašeho bylinkářství a chtela bych se zeptat, co byste mi doporučila na problem , zvyseneho ochlupení na spise partiích typicky ochlupenych pro muže(okoli bradavek, okoli analniho otvoru, a trosku podbrisek a na tvarich malicko)mam zrejme citlivost vyssi na testosteron , mam si hlidat ledviny a nadledviny jako kazda žena(co vim od ajurved.lekare)a plus mozna to je syndrom polycistic .vajecniků.Popravde verim jen bylinam, uzivam ajurvedske byliny a šatavari také.Ale chloupky neustoupí, je mozna i dedicnost, ale byla bych rada za radu.
Na menstruaci, co mam casto bolestivou a PMS mam, tak si davam hermanek, co mam bud z Libanonu cerstvy nebo dobromysl, majoranku. Také bych se chtela zeptat, zda je mozne u vas pracovat v bylinkarstvi.Zajimam se o indikace bylinek . Ještě jsem se chtěla zeptat na ROOIBOS S PLÁTKY RŮŽE, zda je mozne zakoupit, ale nevim, kdyz prez balikove sluzby nenakupuji. S pozdravem Zuzka P.S.: -Budu ráda za radu k mému problému a budu ráda take za odpověď. Na fcb jsem vas chtela kontaktovat, ale zatim to nejde.

 

Dobrý den, Zuzko, na vaše potíže by byla vhodná bylinková kúra zaměřená na přírodní rostlinné hormony, aby došlo k hormonálnímu vyrovnání. Tyto hormony obsahuje ale také například sója a dále některé byliny, jako je např. damiana a pod. Dále bych zaměřila léčbu na byliny podporující správnou činnost ženských orgánů, tj. například řebříček, kontryhel.... Tím by také mělo dojít ke zmírnění PMS. Rooibos s plátky růže samozřejmě koupit můžete, platba je možná na dobírku nebo převodem. Jinak v současné době nemáme prostor pro další zaměstnance, v současné době fungujeme jako rodinná firma. Z našeho s bylinářství mohu doporučit užívat bylinkový čaj HORMONÁLNÍ NEROVNOVÁHA v kombinaci s bylinkovým čajem PROČIŠTĚNÍ/DETOXIKACE. Velice vhodná je také PŘÍRODNÍ VIAGRA PRO ŽENY. Při bolestivé menstruaci lze na bříško užívat LEVANDULOVOU MAST nebo MATEŘÍDOUŠKOVOU MAST. Pokud si budete přát uvedené bylinkové čaje a další produkty objednat, ozvěte se prosím na tel. číslo: 722 185 795, mailem na: bylinky.maya@seznam.cz nebo si bylinky kupte přímo v e-shopu BYLINÁŘSTVÍ MAYA. Počítejte, že kolik roků nemoc trvá, tolik měsíců může být nutné bylinky pít, minimálně však 3 měsíce.

Přeji krásný den! ANDREA MAYA -  BYLINKY MAYA, BYLINÁŘSTVÍ MAYA

Bylinky na nadměrné ochlupení, PMS syndrom, polycystické vaječníky, premenstruační syndrom

 

—————

Zpět



www.bylinarstvi-maya.cz www.bylinky-maya.cz www.poradna-zdravi-zdarma.cz BYLINKY MAYA