Bylinkové čaje, sušené byliny


Kašel, streptokok v krku,zvýšená horečka, spála, angína, častá nachlazení

29.02.2012 13:55
Dobrý den, obracím se na Vás o radu a pomoc, poradila a doporučila mě Vás kamarádka. Moje dcera Bára je často nemocná,teď jsme koncem roku prodělali neštovice a od té doby se to táhne,teď jsem si od dr.donesla Penicilin,má streptokoka v krku,takže další ATB do těla,tento rok už druhé,trpí hodně na rýmy,skoro žádná rýma se u nás neobejde bez teplot,sklouzne to do kašle,prokašle mi noc,bolí ji ouško a to je pořád dokola,už jsem bezradná a nešťastná, začali jsem první třídu a máme tolik zameškáno, už mi z toho všeho chybí energie a síla, jako asi každé mámě které marodí děti,máme 3 děti,tak jsem si pořád říkala, že to chytá jeden od druhého,ale teď za pár měsíců je to u Báry pořád.

Děkuji za odpověď a pomoc s pozdravem Eva

 

Dobrý den, Evo, děkuji za Váš dotaz. Barunce bych doporučila tyto bylinkové čajové směsi: PROČIŠTĚNÍ/DETOXIKACE
+ ANGÍNA/SPÁLA . Vhodné by také byly bylinkové sedací koupele, posilující imunitu KOUPELE IMUNITA.
Na kašel bych doporučila JITROCELOVÝ SIRUP. Pokud si budete přát uvedené bylinkové čaje objednat, ozvěte se prosím na tel. číslo: 722 185 795, mailem na: bylinky.maya@seznam.cz nebo si vše kupte přímo v e-shopu BYLINÁŘSTVÍ MAYA. Počítejte, že kolik roků nemoc trvá, tolik měsíců může být nutné bylinky pít, minimálně však 3 měsíce. Přeji krásný den!

BYLINÁŘSTVÍ MAYA, ANDREA MAYA

 

Bylinky na, kašel, častá nemocnost, neštovice, streptokok v krku, antibiotika, rýma, teplota, horečka, zvýšená horečka, bolest ouška, zánět středního ucha, spála, angína

—————

Zpět



www.bylinarstvi-maya.cz www.bylinky-maya.cz www.poradna-zdravi-zdarma.cz BYLINKY MAYA