Bylinkové čaje, sušené byliny


HEMOFIL V NOSU U DVOULETÉHO DÍTĚTE, VYSOKÉ CRP, SPÁLOVÝ BACIL VE VÝTĚRU Z NOSU, ZÁNĚT STŘEDNÍHO UCHA

18.05.2014 00:00

Dobrý den,

mohla byste mi prosím doporučit nějaké bylinky pro mého 2letého syna.Před měsícem měl zánět středního ucha, dostal antibiotika amokslativ na 7 dní, další týden jsem já měla hnisavou angínu a pravděpodobně se ode mě nakazil, měl vysoké crp, takže 10 dnů po dobrání dostal antibiotika cefzil na 10 dnů, protože ve výtěrech z nosu měl spálový bacil. Nyní krevní testy stále špatné, výtěr z nosu hemofil, a pokud nebudou odběry ve čtvrtek lepší, hrozí třetí antibiotika během 1 měsíce. Jsem z toho již zoufalá.

Moc děkuji, Alena Š.

Dobrý den, tento týden budeme mít v nabídce sprey z koloidního stříbra do uší i nosu, ten bychom doporučili, zatím máme pouze koloidní stříbro v 0,5l balení. Dále mohou být vhodné bylinkové sedací koupele IMUNITA, bylinkový čaj ORLÍK na odhlenění či bylinkový čaj IMUNITA, zatím je chlapeček malý, tak vyberte jen jeden čaj (ORLÍK) a případně k němu pak domíchejte ECHINACEU na posílení imunity. Po dobu užívání bylinek je vhodné upravit jídelníček.
Určitě jsou pro syna vhodné po užívání antibiotik nějaké laktobacily, výborný a také levnější obyčejný dětský pangamin (musela byste ho asi podrtit a přidat do jídla).

BYLINKY MAYA, BYLINÁŘSTVÍ MAYA, BYLINY MAYA

 

HEMOFIL V NOSU U DVOULETÉHO DÍTĚTE, VYSOKÉ CRP, SPÁLOVÝ BACIL VE VÝTĚRU Z NOSU, ZÁNĚT STŘEDNÍHO UCHA

—————

Zpět



www.bylinarstvi-maya.cz www.bylinky-maya.cz www.poradna-zdravi-zdarma.cz BYLINKY MAYA