Bylinkové čaje, sušené byliny


Bylinky na myom, bylinkový čaj na myomy

14.11.2013 10:44

Bylinky na myom, bylinkový čaj na myomy
Dobrý den, chtěla bych si opět objednat bylinky, které mi opravdu pomohly v mém problému. Po roce pití Vašich čajů mi lékař při poslední návštěvě sdělil, že se můj myom zmenšil o 5mm. A tak bych ráda pokračovala v pití Vašich čajů. Děkuji a s pozdravem Vaše vděčná zákaznice Jana M.

Dobrý den, paní Jano, zaměřte se ještě na úpravu pH, v kyselém prostředí se myomům a jiným patogenům daří - ideální pH moči je 6,8 - 7,2, nikoliv 5. Pokud naměříte nižší hodnoty než cca 7, je prostředí vašeho organismu kyselé a je vhodné jej změnit. Více info najdete zde: https://www.bylinky-maya.cz/products/prekyseleni-organismu-paleni-jazyka/
Stačí, když upravíte jídelníček a zařadíte do něj i jedlou sodu. Některé bylinky v čajích, které pijete na myom, zahrnují bylinky, které také odkyselují - upravují pH na zásadité. Dále by byly vhodné dle osvědčených rad tradičního lidového léčitelství bylinkové sedací koupele - buď si můžete vybrat přímo v e-shopu ŽENSKÉ SEDACÍ KOUPELE MYOCYSTAVÝT, nebo si dělejte koupele v řebříčku, cca 80-100 g na jednu koupel, alespoň 10 dní po sobě, nejlépe jednou měsíčně, voda pouze po ledviny, cca 37°C  teplá, koupel cca 20 minut. Po koupeli se neoplachujte, pouze osušte.
Nyní jste si objednala ale jinou směs, nepíšete, zda máte ještě jiné potíže důsledkem myomu (např. silné krvácení).

BYLINÁŘSTVÍ MAYA, BYLINKY MAYA, BYLINY MAYA

 

Bylinky na myom, bylinkový čaj na myomy
 

—————

Zpět



www.bylinarstvi-maya.cz www.bylinky-maya.cz www.poradna-zdravi-zdarma.cz BYLINKY MAYA