PANENSKÝ KOKOSOVÝ OLEJ AWA SUPERFOODS - 1000ml + BYLINNÝ ČAJ PROČIŠTĚNÍ/DETOXIKACE 50g ZDARMA

PANENSKÝ KOKOSOVÝ OLEJ AWA SUPERFOODS - 1000ml + BYLINNÝ ČAJ PROČIŠTĚNÍ/DETOXIKACE 50g ZDARMA
Akční nabídka
Kód produktu: AD5645
Původní cena: 459,00 Kč
Cena bez DPH: 286,09 Kč
Cena s DPH: 329,00 Kč
Ušetříte: 130,00 Kč (28%)
Počet kusů skladem: 1
Dostupnost: Skladem

PANENSKÝ KOKOSOVÝ OLEJ AWA SUPERFOODS - 1000ml + BYLINNÝ ČAJ PROČIŠTĚNÍ/DETOXIKACE 50g ZDARMA

100% čistý panenský kokosový olej lisovaný za studena z dužniny kokosového ořechu, první lisování, bez vůně.
Kokosový olej je vhodný jako masážní i pleťový olej, pro teplou ( smažení, pečení, vaření ) i studenou kuchyni. Antioxidant, podporuje kvalitu vlasů, vhodný na ekzémy a akné.
 

Proč tento kokosový olej nevoní? (VONÍ LEHCE)

tento náš kokosový olej 1000ml je produkt špičkové kvality a má ty nejvyšší parametry. Díky zpracování za pomoci nízkých teplot po celou dobu výroby si zachovává veškeré přírodní parametry. 

Díky zpracování při nízké teplotě nepřejdou do konečného produktu vonné látky, což je velká výhoda pro následné široké použití.
Běžné (panenské) oleje se lisují jenom za studena a před tím dojde k zahřátí na 50 až 70°C na různě dlouhou dobu. Díky teplotě a času dojde k významnému poškození následného výrobku. A to ani nemluvíme a následném dobělování nebo doplňování vonné esence.

Arganový olej 20ml, marocké zlato

100% arganový olej

Upozornění: Vzhledem k teplotám nad 23 stupnů celsia se mění konzistence kokosového oleje na tekutý stav, proto může obal být mastný.

100% ČISTÝ KOKOSOVÝ OLEJ / KOKOSOVÝ TUK - BEZ VŮNĚ

Kokosový tuk má široké využití jak v kuchyni, tak v kosmetice.  Používá se především k péči o vlasy, pokožku. Při vnitřním užívání dle lidového léčitelství se užívá při padání vlasů, vyšší hladině stresu, vyšší hladině cholesterolu, při hubnutí, ledvinových potížích, srdečních potížích, nepříznivém krevním tlaku, cukrovce, při oslabené imunitě, na trávení, kosti a metabolismus.

V lidovém léčitelství se také užívá při péči o zuby (na bělení).

ÚČINNÉ SLOŽKY KOKOSOVÉHO OLEJE

  • kyselina laurová
  • kyselina kaprinová
  • kaprylové kyseliny

Díky tomuto složení má kokosový olej také antimikrobiální, antioxidační, antimykotické, antibakteriální a zklidňující vlastnosti.

Tento kokosový olej můžete využít jak v kuchyni, tak na kosmetické účely. Je přirozeně parfemovaný, není nijak chemicky upravený.

 

Dobrý tip:

Některé ženy používají kokosový tuk také místo intimního gelu (pozor při nabírání - používejte špachtličku, abyste si do kokosového oleje nezanesli bakterie. Abyste získali domácí dezinfekční intimní gel - přidejte do kokosového oleje pár kapek tea tree olejíčku...), podle některých zdrojů má kokosový olej protimykotické vlastnosti. Kokosový olej můžete také použít k výživě pleti, k výrobě krémů, tělových peelingů (promíchá se s hrubší solí nebo podrcenými kávovými zrnky nebo kakaovými slupkami - koupíte zde) a tělových mlék.

 

Obsah balení: 1000ml v plastovém  kbelíku + dárek

 

 

 

—————



www.bylinarstvi-maya.cz www.bylinky-maya.cz www.poradna-zdravi-zdarma.cz www.kartarka-maya.cz BYLINKY MAYA