Bylinkové čaje, sušené byliny


Zánět ledvin

04.09.2011 17:34
Dobrý den, moc Vás prosím o radu.Moje dcera anička 15měsíců má zánět ledvin po vysokých horečkách jí to bylo potvrzeno z moči. Nasadili jsme anitibiotika , ale zajímalo by mě jestli by se tento zánět dal vyléčit pouze bylinkami a popř jestli má nějakou duchovní příčinu a jak bych měla na tom co nejlépe pracovat já sama. děkuji moc za odpověď. míša t.

Dobrý den, Míšo, určitě je dobře, že jste u takhle malého dítěte nasadili antibiotika, ale byliny mohou zánět doléčit a pomoci, aby se podobný problém nevracel. Je třeba využívat alespoň 3 měsíční bylinnou kůru.
Z našeho bylinářství bych Vám doporučila bylinkový čaj PROČIŠTĚNÍ/DETOXIKACE v kombinaci s bylinkovou směsí MOČOVÉ CESTY/LEDVINY. Cena ze jednu směs, který vydrží cca 1 měsíc je 200 kč, užívaly by se obě směsi denně, 2x od každé směsi, výhodné je navařit si čaj např. do termosky. Popíjí se teplý po doušcích. Je samozřejmé, že byliny mají pozvolnější účinek, ale o to může být při dodržování dlouhodobější, s trvalejším efektem. Dále bych určitě doporučila sedací bylinné koupele LEDVINY/MOČOVÉ CESTY, které mají velice dobrý vliv nejen na ledviny, ale i další orgány, užívaly by se 10 dní po sobě. Cena je 500 kč za 10 koupelí.
Po duševní stránce by se mohlo jednat o zadržené slzy, pocit neštěstí, vnitřního smutku, o nerozpuštěný vztek, naštvanost, nadměrnou kritiku, nespokojenost, neúspěch, hanbu... U dospělého, který má tyto problémy, pak jde o "dětské reakce" na některé životní situace a problémy.
Pokud budete mít zájem, o léčbu, můžete vše objednat mailem, v e-shopu nebo telefonicky na čísle: 722 185 795. Přeji vám krásný den!

andrea maya

bbylinky na zánět ledvin

—————

Zpět



www.bylinarstvi-maya.cz www.bylinky-maya.cz www.poradna-zdravi-zdarma.cz BYLINKY MAYA