Bylinkové čaje, sušené byliny


Zahlenění, odhlenění, hleny, zelené hleny, hleny v nose, bylinky na odhlenění

15.11.2012 00:01

Dobry den, trápí mě hleny v nose, které postupují až do krku a odsud je plivu ven. Nekdy ale cítím přítomnost hlenu v nose a vzadu v krku a at se snazim jakkoliv tak nejde ven, az se mi obcas z toho zvedne zaludek. Hleny jsou huste, nekdy az svetle zelenohnede. Nekdy se mi take stane ze vyplivnu kousicek hlenu (3-5mm velky), ktery je uplne tvrdy (svetle zeleny) a hrozne zapacha. Take se mi tvori bílý povlak na jazyku. Pokud vim tak na nic alergický nejsem, jiné zdravotní potíže nemám. Leky pravidelne neuzivam. Obcas kourim. Za jakoukoliv radu děkuji. S pozdravem Martin, 21 let.

Dobrý den, Martine, pravděpodobně jde u vás o infekci horních cest dýchacích a silné zahlenění, neboť hleny mají zelenou barvu a jsou tuhé konzistence, nejspíše "sedí" i na průduškách, určitě by stálo za to poradit se s lékařem. Z našeho bylinářství Vám mohu doporučit extra silnou bylinkovou směs na odhlenění PRŮDUŠKY/DÝCHACÍ POTÍŽE/ODHLENĚNÍ/BRONCHITIDA v kombinaci s bylinkovým čajem PROČIŠTĚNÍ/DETOXIKACE. Velice vhodné jsou zábaly na průdušky, které napomáhají odhlenění. Pomoci mohou i inhalace bylinkových par. Pokud si budete přát uvedené bylinkové čaje a další produkty objednat, ozvěte se prosím na tel. číslo: 722 185 795, mailem na: bylinky.maya@seznam.cz nebo si bylinky kupte přímo v e-shopu BYLINÁŘSTVÍ MAYA. Počítejte, že kolik roků nemoc trvá, tolik měsíců může být nutné bylinky pít, minimálně však 3 měsíce.

Přeji krásný den! ANDREA MAYA -  BYLINKY MAYA, BYLINÁŘSTVÍ MAYA

Bylinky na zahlenění, odhlenění, husté hleny, zelené hleny, hleny v nose, bylinkový čaj na odhlenění, infekce horních cest dýchacích, rýma, zánět průdušek

—————

Zpět



www.bylinarstvi-maya.cz www.bylinky-maya.cz www.poradna-zdravi-zdarma.cz BYLINKY MAYA