Bylinkové čaje, sušené byliny


Suchý kašel, dráždivý kašel, nutkání kašlat, bylinky proti kašli

21.11.2012 22:38

Dobrý den, co byste doporučili na suchý, dráždivý kašel a na zahlenění? Prostě něco, aby mě to pořád nedráždilo ke kašli a abych se zbavil hlenů, dost mě to už otravuje. Děkuji Pavel N.

 

Dobrý den, Pavle, doporučila bych Vám užívat bylinkový čaj PROTI KAŠLI v kombinaci s bylinkovým čajem PRŮDUŠKY/ODHLENĚNÍ/BRONCHITIDA/ODHLENĚNÍ, dále je vhodné užívat MATEŘÍDOUŠKOVÝ SIRUP nebo JITROCELOVÝ SIRUP, pro posílení imunity mohu doporučit bylinkové sedací koupele IMUNITA. Bylinkový čaj proti odhlenění neužívejte těsně před spaním, aby nedocházelo k odhleňování v noci. Pokud si budete přát uvedené bylinkové čaje a další produkty objednat, ozvěte se prosím na tel. číslo: 722 185 795, mailem na: bylinky.maya@seznam.cz nebo si bylinky kupte přímo v e-shopu BYLINÁŘSTVÍ MAYA. Počítejte, že kolik roků nemoc trvá, tolik měsíců může být nutné bylinky pít, minimálně však 3 měsíce.

Přeji krásný den! ANDREA MAYA -  BYLINKY MAYA, BYLINÁŘSTVÍ MAYA

 

Bylinky na, suchý kašel, dráždivý kašel, nutkání kašlat, bylinky proti kašli, bylinkový čaj na zahlenění, bylinkový čaj na odhlenění

—————

Zpět



www.bylinarstvi-maya.cz www.bylinky-maya.cz www.poradna-zdravi-zdarma.cz BYLINKY MAYA