Bylinkové čaje, sušené byliny


Padání vlasů v těhotenství, padání vlasů po umělém přerušení těhotenství

08.10.2013 12:07

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Nikdy v mládí jsem neměla problémy s padáním vlasů. První problém nastal po porodu druhé dcery, která byla velmi brzy za tou první.
Pak přišla krize ve vztahu, silný stres, vlasy začaly padat  abnormálně.
V takovém vztahu jsem žila dalších šest let, pak jsem se rozvedla. Stále jsem nemohla přijít na to, proč vlasy stále padají. Relativně jsem byla v klidu.
V lednu tohoto roku se mi podařilo  nechtěně otěhotnět. Vlasy přestaly úplně padat. Najednou pocit, že místo 50 vlasů v hřebenu je jen jeden, byl super pocit. Byla jsem přesvědčená, že problém je v hormonech. Těhotenství jsem přerušila, a do měsíce se vlasy zase rozjely v padání.
Jenomže za čtyři měsíce po přerušení jsem otěhotněla znovu. Tak trochu plánovaně na dovolené, i když jsem byla zaskočená.
Najednou se mi strašně zhoršila psychika a vlasy mi padají po 100ks i více při ranním česání. Při mytí je to i 1000ks. Děsí mne to. Před otěhotněním jsem užívala bylinné čaje na úpravu hormonální rovnováhy. Asi 2,5-3měsíce. Přesto jsem neviděla žádné zlepšení.
Pižádala jsem lékařku, aby mi udělala testy na minerály. Můj jídelníček nikdy nebyl úplně pestrý.
Výsledky byly dobré, jen železa mám málo. Začala jsem ihned užívat.
Obávám se, spíše se děsím, co bude tělo dělat po porodu. Už tak mám na hlavě 1/5 vlasů.
Jak je možné, že některé těhotenství padání vlasů zastaví, a jiné způsobí pravý opak?
Poradíte mi  bylinkový čaj, který by mi v tomto mohl pomoci?
Pravdou je, že to padání za posledních 8 let mne velmi stresuje. Nyní úplně moc, protože je to abnormální množství. Takový stres mi moc v těhotenství nepomáhá. Jsou dny, kdy nemohu vůbec spát, budí mne obavy, a strach. Poradíte mi prosím co s tím????
Moc děkuji  Petra

Dobrý den, vlasy mohou padat stresem, po přerušeném těhotenství se můžete podvědomě obávat budoucnosti. Problém bude asi také v tom, že jste otěhotněla po umělém přerušení velice rychle, tělo se nestihlo po takto velkém zásahu dát do pořádku a tímpádem se nestihly srovnat ani hormony. Zkuste jádrové mýdlo na umývání vlasů, jedna paní nám psala, že jí to zachránilo vlasy... ale může to být individuální. Poté zkuste jíst sušenou syrovátku. Dále máme v nabídce vlasový olej AMLA proti padání vlasů, přírodní šampon DABUR proti padání vlasů.  Z potravinových doplňků někomu pomůže BIOSIL, lépe BIOSIL H (obsahuje kyselinu hyalurovou, kdo ji nemá dostatek v potravě, tomu obyčejný BIOSIL nepomůže, snad se může i v těhotenství...), někomu REVALID (ale je dost drahý a musí se brát 3 měsíce, nevím, zda se může v těhotenství). Zábaly na vlasy proti padání jsou dobré, zkuste zábaly z AMLA oleje nebo z KOKOSOVÉHO OLEJE. Nejlépe přes noc. Raději si nechte ještě jednou zkontrolovat, zda máte v pořádku štítnou žlázu? Jinak pokud jste těhotná, tak moc bylinek nemůžete (viz tento seznam bylinek vhodných v těhotenství), vyzkoušet můžete bylinkový čaj TĚHULKA. Proti padání vlasů je ještě velice dobrá kopřiva - takže pít kopřivu, ta se může i v těhotenství,  pokud nemáte problém s krví (zahušťuje krev), a hlavně - po umytí přelít vlasy kopřivovým odvarem a nechat zaschnout. Sušené bylinky koupíte zde:
Takže... čaj TĚHULKA, mýt vlasy JÁDROVÝM MÝDLEM, před umytím zábal z oleje AMLA, po umytí mýdlem přelít vlasy KOPŘIVOVÝM ODVAREM... Pít SYROVÁTKU (stačí obyčejná například z BILLY). Případně ještě BIOSIL H nebo REVALID.
Pěkný den!!! Budeme držet palce, ať se problém brzy vyřeší.

BYLINKY MAYA, BYLINY MAYA, BYLINÁŘSTVÍ MAYA

Padání vlasů v těhotenství, padání vlasů po umělém přerušení těhotenství

—————

Zpět



www.bylinarstvi-maya.cz www.bylinky-maya.cz www.poradna-zdravi-zdarma.cz BYLINKY MAYA