Bylinkové čaje, sušené byliny


Mykóza u mužů

05.04.2016 10:58

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na Vaše doporučení. Přítel se léčí na kvasinky, které se mu dělají na obličeji a používá na ně různé mastičky. Bohužel po nechráněném pohlavním styku se mu objeví mykoza i na penisu. Snaží se to vždy přeléčit, ale po dalším styku se mu to objeví znovu. Bohužel i já občas na mykozy trpím, ale nyní se příznaky projeví jen u partnera a já problémy naštěstí nemám. Rádi bychom se po čase pokusili o miminko, ale obávám se toho, že vždy bude mít přítel problém.
Jaký čaj nebo mastička by se dala koupit u Vás? Já piji čaj Pročištění a Detoxikace, pomohlo by to i přítelovi? Je konkrétní čaj na problémy s mykozami u mužů?
Vaše čajíky se mi osvědčily a ráda bych pomohla i přítelovi :)
Děkuji za odpověď.
S pozdravem Martina

 

Dobrý den, Martino, doporučili bychom užívat některé z bylinných kapek, které mají protiplísňové účinky (SHI-TAKÉ, GREPOVÉ KAPKY, LESKLOKORKA...), zevně lze užívat také kokosový olej s přidanými kapkami tea tree - to můžete použít i vy jako prevenci i lubrikant. Je možné, že si partneři infekce přenáší, i když většinou se léčí jenom žena. Přítel měl zřejmě oslabenou imunitu a vy jste se nákazy zbavila, zatímco on ji stále má. Pokud byste byla oslabená, je pravděp., že se vám potíže mohou od přítele při nechráněném styku či jiném kontaktu vrátit. Je určitě vhodné posílit imunitu u přítele (čaj detox, rakytník, chlorella, spirulina, ječmen..) Další postup léčby by měl také stanovit lékař.

Vše najdete u nás v e-shopu BYLINKY MAYA

 

BYLINKY MAYA, BYLINY MAYA BYLINÁŘSTVÍ MAYA

 

—————

Zpět



www.bylinarstvi-maya.cz www.bylinky-maya.cz www.poradna-zdravi-zdarma.cz BYLINKY MAYA