Bylinkové čaje, sušené byliny


KOKOSOVÝ OLEJ S TEA TREE JAKO PŘÍRODNÍ VAGINÁLNÍ KRÉM PROTI PLÍSNÍM A KVASINKÁM - BABSKÁ RADA

24.05.2014 23:50

KOKOSOVÝ OLEJ S TEA TREE JAKO PŘÍRODNÍ VAGINÁLNÍ KRÉM PROTI PLÍSNÍM A KVASINKÁM

Některé ženy používají kokosový tuk také místo intimního gelu (pozor při nabírání - používejte špachtličku, abyste si do kokosového oleje nezanesli bakterie. Abyste získali domácí dezinfekční intimní gel - přidejte do kokosového oleje pár kapek tea tree olejíčku...), podle některých zdrojů má kokosový olej protimykotické vlastnosti. Kokosový olej můžete také použít k výživě pleti, k výrobě krémů, tělových peelingů (promíchá se s hrubší solí nebo podrcenými kávovými zrnky nebo kakaovými slupkami - koupíte zde) a tělových mlék.

Kokosový tuk má široké využití jak v kosmetice, tak v kuchyni. Používá se především k péči o vlasy, pokožku. Při vnitřním užívání pomáhá snižovat hladinu stresu, vyrovnává hladinu cholesterolu, pomáhá při hubnutí, ledvinových potížích, srdečních onemocněních, vysokém krevním tlaku, cukrovce, rakovině, podporuje navýšení imunity, upravuje trávení, posiluje stavbu kostí a metabolismus. Využívá se také při péči o zuby. 

KOKOSOVÝ OLEJ KOUPÍTE ZDE
TEA TREE OLEJ KOUPÍTE ZDE

LÉČIVÉ SLOŽKY KOKOSOVÉHO OLEJE

  • kyselina laurová
  • kyselina kaprinová
  • kaprylové kyseliny

Díky těmto složkám má kokosový olej antimikrobiální, antioxidační, antimykotické, antibakteriální a zklidňující vlastnosti.

—————

Zpět



www.bylinarstvi-maya.cz www.bylinky-maya.cz www.poradna-zdravi-zdarma.cz BYLINKY MAYA