Bylinkové čaje, sušené byliny


Chronický zánět průdušek, průdušky, bylinky na, zánět průdušek

09.03.2012 16:36
Dobrý den,je mi 60 let a delší dobu trpím chronickým zánětem průdušek. Uz jsem vyzkoušela mnoho léků i čajů a nic mě nepomáhá.Vadí mě přechod z tepla do zimy.prosím Vás mohla by jste mě poradit. Jaké bylinky by jste mě doporucila Vy? Děkuji za odpověď. Eva R.

 

Dobrý den, Evo, na vaše potíže s oslabenými průduškami bych vám doporučila bylinkový čaj PRŮDUŠKY/DÝCHACÍ POTÍŽE/ODHLENĚNÍ/BRONCHITIDA v kombinaci s bylinkovým čajem PROČIŠTĚNÍ/DETOXIKACE. Dále bych vám doporučila ROZMARÝNOVOU MAST, která se natírá na hrudník, a dále prsní průduškové zábaly. Vhodný by také byl MATEŘÍDOUŠKOVÝ SIRUP. Podívejte se také na možné duševní příčiny zánětu průdušek zde. Pokud si budete přát uvedené bylinkové čaje objednat, ozvěte se prosím na tel. číslo: 722 185 795, mailem na: bylinky.maya@seznam.cz nebo si vše kupte přímo v e-shopu BYLINÁŘSTVÍ MAYA. Počítejte, že kolik roků nemoc trvá, tolik měsíců může být nutné bylinky pít, minimálně však 3 měsíce. Přeji krásný den!

ANDREA MAYA, BYLINÁŘSTVÍ MAYA

 

chronický zánět průdušek, průdušky, zánět průdušek, bronchitida, bylinky na průdušky, sirup na průdušky, bylinkový čaj na zánět průdušek, bylinky na, zahlenění, odhlenění, bylinky na zahlenění, bylinky na zánět, bylinky na odhlenění

 

—————

Zpět



www.bylinarstvi-maya.cz www.bylinky-maya.cz www.poradna-zdravi-zdarma.cz BYLINKY MAYA